Od začátku roku 2023 DFSK – Dongfeng Motor Corporation a Sokon Group a značka SERES se osamostatnily a již nespadají do skupiny Dongfeng Motor Corporation.

Společnost Plastonic s.r.o. i se svými dceřinými společnostmi má nadále podepsanou smlouvu s koncernem Dongfeng Motor Corporation, pod který patří výrobní závody jako jsou například: VOYAH, Epi, Aeolus, Nammi, Forthing a MHERO. Společnost Plastonic s.r.o., Plastonic HU Kft. a Plastonic s.r.o., odštěpný závod jsou nadále registrovanými zástupci těchto výrobců na jednotlivých Ministerstvech Dopravy.

Od roku 2024 DFSK a SERES v zemích kde mají zastoupení prodávají své výrobky pod vlastním logem a nemají nic společného se skupinou Dongfeng.

Vozidla, která byla prodána v průběhu let 2020 až 2023 popřípadě doprodeje, jsou servisně řešena v síti Dongfeng spadající pod společnosti Plastonic s.r.o., Plastonic HU Kft. a Plastonic s.r.o., odštěpný závod. V případě, že je nebo budou jmenováni noví zástupci výrobce, mohou zákazníci využívat služeb těchto společností. Podle systému Dopravního úřadu SR – JISCD jsou aktuálně zástupci SERES společnosti T.O.P. HOLDING, s. a BR Holding s.r.o.

Odběr tiskových zpráv Dongfeng Motor Česko

Zde se můžete přihlásit k zasílání tiskových zpráv do Vaší emailové schránky. Tiskové zprávy obdržíte ihned po zveřejnění.

*Abychom Vám mohli poskytnout služby, o které prostřednictvím kontaktního formuláře žádáte, bude společnost Plastonic s.r.o., Nám. Osvoboditelů 3B 040 01 Košice – městská část Jih, IČ: 47182491, jako správce, zpracovávat Vámi výše poskytnuté osobní údaje a to v souladu s obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679.